Degelin Model Group (DMG)

Projectomschrijving

Degelin Model Group (DMG), gevestigd in Antwerpen is de aangewezen partner en marktleider in België voor het aanleveren van professionele modellen en hostessen voor diverse events, business activiteiten en shootings.

Drijvende kracht achter het bedrijf is Stephanie Degelin die zelf al meer dan dertien jaar actief is in de modewereld met een ruime ervaring en reputatie in binnen en buitenland. Stephanie oefende diverse takken van de bedrijvigheid uit, gaande van fotomodel over mannequin, hostessenwerk en mode gelinkt organisatorisch werk. Vanuit die ervaring leidt ze haar modellen perfect op, terrein gericht met oog voor esthetiek, stiptheid en professionalisme.

Degelin Model Group (DMG) contacteerde Wimmit met de vraag om de bedrijfswebsite opnieuw te ontwerpen en te upgraden met integratie van sociale media. We ontwikkelden in goede & professionele samenwerking met Stephanie Degelin (de drijvende kracht achter DMG) een volledig responsieve, mobiel-compatibele en gemakkelijk zelf onderhoudende website.

Project Details

Degelin Model Group

Impressies